بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

رسانه‌های صهیونیستی: ۵۲۰۰ هکتار از الجلیل و جولان به آتش کشیده شده است

رسانه‌های صهیونیستی: ۵۲۰۰ هکتار از الجلیل و جولان به آتش کشیده شده است رسانه‌های رژیم صهیونیستی اذعان کردند که از آغاز حملات حزب‌الله لبنان به شمال سرزمین‌های اشغالی تاکنون ۵۲۰۰ هکتار از الجلیل و جولان اشغالی به آتش کشیده شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 16
کد خبر: ۲۴۵۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های رژیم صهیونیستی گوشه دیگری از خسارات رژیم صهیونیستی در جبهه شمالی سرزمین‌های اشغالی را آشکار کردند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اذعان کردند که از آغاز جنگ، در پی حملات حزب‌الله لبنان به شمال سرزمین‌های اشغالی ۵۲۰۰ هکتار از الجلیل و جولان اشغالی در آتش سوخته است.

این رسانه‌ها تاکید کردند که گذر از این حجم از خسارات ناشی از جنگ در الجلیل و جولان اشغالی سال‌ها به طول خواهد انجامید.

همچنین رسانه‌های رژیم صهیونیستی پیشرفت و توسعه حزب‌الله لبنان را بیش‌تر از رژیم صهیونیستی ارزیابی کردند.

بنا بر گزارش این رسانه‌ها، حزب‌الله لبنان از آغاز جنگ در مرز‌های این کشور و فلسطین اشغالی، نزدیک به ۶ هزار موشک و پهپاد را به سوی الجلیل اشغالی شلیک کرده است.

این رسانه‌ها اذعان کردند که در پی حملات موشکی و پهپادی حزب‌الله لبنان به مناطق شمالی سرزمین‌های اشغالی، شهرک‌های صهیونیست‌نشین واقع در این مناطق به شهر ارواح مبدل شده‌اند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی با اشاره به دستاورد‌های حزب‌الله لبنان در جنگ کنونی با این رژیم اذعان کردند: سامانه پدافند هوایی حزب‌الله موفق شد پهپاد‌های ارتش را رهگیری و منهدم کند؛ موضوعی که نگران‌کننده و ناامیدکننده است.

کمی پیش‌تر نیز «اشر کوهن» مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه صهیونیستی «بار ایلان» در اظهاراتی به تغییر اوضاع در لبنان و همچنین تغییر در وضعیت مرز‌های این کشور و فلسطین اشغالی اذعان کرد.

این مقام صهیونیست تاکید کرد: اوضاع در لبنان تغییر کرده است. توافق مانع شلیک‌شدن موشک‌های حزب‌الله از پشت رودخانه لیتانی نمی‌شود.

مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه صهیونیستی «بار ایلان» بیان کرد که رژیم صهیونیستی به شدت در ایجاد کمربند امنیتی در الجلیل اشغالی شکست خورده است.

«اشر کوهن» در ادامه اظهارات خود تصریح کرد که شهرک‌نشینان صهیونیست به محل اقامت خود در شمال سرزمین‌های اشغالی باز نخواهند گشت./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار